tiistai 19. maaliskuuta 2013

Maaliskuun LivBox!

Maaliskuun LivBox tuli tossa jokunen aika sitten ja nyt oon hieman kokeillut tuotteita. Joten, mennään siis asiaan! Tämän boxin teemana oli luonnonkosmetiikka. Mielestäni sisältö oli hyvin mielenkiintoinen. :)



Tässä on siis kutakuinkin paketin sisältö. Ainoa, mikä kuvassa ei ole, niin on Burt's Bees -käsivoide, joka sai uuden omistajan, ennen kuin ehdin napsasemaan kuvaa...





Tässä on tuotelista kaikista tuotteista, joita tässä kuussa tuli. Toisella puolella on vähän perusteluja, minkä takia tällä kertaa oli valittu nämä tuotteet. Teksti joka siellä on, menee näin:

'' Se jääkarhu!

Joku kysyi, miksi syön kasviksia.
Sanoin haluavani pelastaa maailman.

Pidän säihkeestä, tyylistä ja loistosta.
Pidän myös jääkarhuista,
norpista ja sademetsistä.

Meillä olisi kaikilla täällä vähän kivempaa,
jos oltaisiin kiltimpiä luonnolle ja sen otuksille.
Nyt on maaliskuu ja ajattelin
antaa hetken maapallolle.
Lasipurkki oikeaan koloon ja valot sammuksiin.
Ajattelin kylpeä lyhdyn vieressä
ja valloittaa ystäväiseni kynttiläblineillä.
Siinäkin on säihkettä

LivBoxin avulla pääset nyt kokeilemaan, 
mahtuisiko sinunkin kauneussalonkiisi
jatkossa luonnollisia tuotteita.
Luonnonkosmetiikalla
teet hyvää itsellesi ja Tellukselle
- ja kyllä, siitäkin löytyy glamouria.

Nyt on oikeasti jo kevät,
usko pois ja hymyile :)

-Anna, LivBox-tiimi ''


                                                                                                                 

Burt's Bees                                                                       
Hand Salve -käsivoide (minikoko)

Tuotteen sanotaan olevan 100% luonnontuote. Se on tarkoitettu hyvin kuiville ja karheille käsille. Parhaan tuloksen saa, kun tuotteen levittää yöksi.

Itse kokeilin tätä, mutta en oikein tykännyt. Sitä oli mielestäni hankala levittää, etenkin ennenkuin sen sain "sulamaan". Annoin tämän siis kaverille, joka on todella kuivat kädet. Sain sellaisen käsityksen, että hän piti tuotteesta. Toivon saavani jonkinnäköistä arviointia jossain vaiheessa. (Ovh 11,90€/85g)
(Kuva: Google)

Ziaja
Vuohenmaito-päivävoide (minikoko)

Vuohenmaidon ainesosat kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa. Voiteen silkinpehmeä koostumus on hellävarainen ja nopeasti imeytyvä. Sisältää UV-suojan.

Itse pidän kyllä todella paljon tästä tuotteesta! Tuoksuu miellyttävälle ja imeytyy hyvin. Iho tuntuu ihanalta tämän jälkeen. Tämä tuntuu sen kosteuttavalta, että saattaisi toimia yövoiteena. Tämä ei ollut edes niin hirveän kallis, joten voisin harkita ostamista jossain vaiheessa. (Ovh 11,95€/50ml)




Ma Provence
Palashampoo (minikoko)

Tuotteen sanotaan olevan orgaaninen, erittäin hyvin vaahtoava palashampoo normaaleille hiuksille. Shampoo on tiivistetyssä muodossa ja se kuulemma vastaa kahta (2) pullollista nestemäistä shampoota.
Ohjeet: Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Erillistä hoitoainetta ei tämän mukaan tarvita, mutta... Voisi kuitenkin olla hyvä se hoitoaine laittaa.

Tuota... Itse en oikein lämmennyt tälle. Itseasiassa ajattelin antaa tämän tuotteen mun vanhemmalle siskolle. Hän nimittäin kuuli tästä ystävältään ja minä sitten kerroin, että mulla on sellainen ja voisin sen antaa hänelle kokeiltavaksi. Ehkä saan tästä jonkin arvostelun myöhemmin. (Ovh 12,50€/85g)




Lavera
Trend Sensigive Liquid Eyeliner -rajauskynä (täysinäinen koko)

Napakan ja ohuen siveltimen ansiosta Laveran nestemäisen Liquid Eyeliner -silmänrajausta on helppo käyttää ja tarkka rajaus syntyy helposti. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva tuote on ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Tästä tuotteestä pidin kanssa tosi paljon! En ole pitkään aikaan käyttänyt nestemäistä rajauskynää, vaan geeli lineria. Pientä totuttelua siis vaati, mutta heti kun tottui, niin tuntui toimivan oikein hyvin. Hinnan puolesta en tiedä viitsinkö ostaa uudestaan, vaikka hyvä onkin. (Ovh 18,10€/4ml)




Korres
Japanese Rose -suihkugeeli (minikoko)

Korresin suihkugeeli on pehmeävaahtoinen ja lempeän ruusun tuoksuinen. C- ja E-vitamiini, sinkki ja antioksidanttientsyymit parantavat ihon omaa immuunijärjestelmää ja kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti. Dermatologisesti testattu.

Tuoksu tässä suihkugeelissä on mun mielestäni oikein miellyttävä. Mun mielestä tälläisissä tuotteissa saakin olla hieman tuoksua, joka jää kevyesti iholle. En ole vielä kunnolla päässyt kokeilemaan tätä, mutta ihan hyvin näyttää toimivan. Tämän tuotteen hinta ei ole mikään päätä huimaava, mutta ei ehkä ihan tälläiset tavalliset pulliaiset osta tämän hintaluokan suihkugeelejä kovin usein. (Ovh 11,90€/250ml)


Tälläisiä tuotteita tällä kertaa. Kaiken kaikkiaan siis ihan kiva sisältö! 
Mitäs piditte? Kiinnostiko jokin tuote erityisesti? :)

Ei kommentteja: