maanantai 8. heinäkuuta 2013

Keskiaikaisten markkinoiden loppu karonkka!

Eli siis su 30.6. oli viimeinen markkinapäivä, jonka jälkeen pidimme illalla loppu karonkkan. Juhla alkoi klo 21 Aboa Vetus & Ars Novan Aula Cafessa. Jos joku ei tiedä, että mikä tuo paikka on, niin täältä löytyy lisää tietoa. :)

Ilta alkoi illallisella, joka meille näyttelijöille ja työntekijöille tarjottiin.  Ruokana oli jonkinlainen broileri-pasta-vihannes -vuoka, salaattia, oliiveja ja leipää, sekä sen päälle tuorejuustoja. Hyvin yksinkertainen, mutta hyvää se oli! Juotavana toimi vesi, mutta jos jotain muuta halusi, se piti itse ostaa.

Syötyämme alkoi "tunnustusten" jako. Ensin työryhmälle, sitten ohjaajille ja lopuksi näyttelijöille. Saimme kaikki "todistuksen" ja Keskiaikaiset markkinat -kangaskassin, joka sisälsi termosmukin. :)

Lisäksi oli vielä vähän ohjelmaa, jota jotkut näyttelijöistä oli järjestänyt. Klo 23 piti nuorempien (alle 18 vuotiaat) lähteä kotiin, koska ravintoloilla on tälläinen sääntö. Me muut jäimme sitten vielä juhlimaan ja osa meistä siirtyikin ulos terassille ja aika pian siinä rupesi laulu raikaamaan meidän pienen pöydän ympärillä ja jonkin ajan kuluttua ympärille tuli moni muukin laulamaan.

Olimme ravintolassa klo 02.00 asti, kunnes meidän piti poistua ja jatkoimmekin siitä ihan viereen, Aurajokirantaan istuskelemaan ja juttelemaan. Jotkut kaivoivat kitarat esiin ja taas laulettiin. Porukka rupesi olemaan aika hyvässä kunnossa ja itse päätin lähteä siinä 04.00 aikaan, kun sunnuntai oli omalta osalta muutenkin ollut aika huono sen huimaamisen takia. Tilasin taksin ja menin kotiin. Juuri kun pääsin kerrostaloni pihalle, niin aurinko nousi. :)

Jotkut olivat ilmeisesti jatkaneet juhlimista ihan aamu seitsemään asti... :D Olisin itse halunnut kanssa viettää aikaa mahdollisimman kauan muiden seurassa, mutta oli kuitenkin järkevä päätös lähteä kotiin vain pari siideriä nauttineena, kuin ihan änkyrässä, koska olot olivat kuulemma olleet aikas moiset osalla juhlineista. :D

Tälläinen oli meidän loppu karonkka! Hauskaa oli ja kaikkia on jo niin kova ikävä! ♥

Ei kommentteja: