sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Huhtikuun LivBox (myöhässä ja paljon...)



Blaah... Ei ole tullut kirjoitettua pitkään aikaan... Pahoittelut siitä. Ei vaan ole ollut innokkuutta siihen.

No mutta nyt teen pika postauksen Huhtikuun LivBoxista. Teemana oli tällä kertaa silmät. Etsin nyt kaikki kuvat netistä, koska en ole saanut aikaiseksi ottaa niitä itse.





Avènen Eau Thermale -terveyslähdevesi. (Täysikokoinen tuote) Tuota... Hyvin mielenkiintoinen. Tämän sanottiin toimivan vaikka mihin. Ihottumiin, meikin kiinnityksiin jne. No joo... Uskokoon ken haluaa. Tuntuu ihan kivalta ja raikastavalta kun suihkuttaa, mutta siihen se sitten jääkin. Saattaisi ehkä toimia kesähelteillä hiukan kasvoja viilentämässä.



Simplen silmämeikinpuhdistustyyny. (Täysikokoinen tuote) Nimensä mukaisesti siis silmämeikin puhdistukseen. Näiden luvataan poistavan myös vedenkestävä silmämeikki ja olevan silmiä ärsyttämättömät. No eivät ärsytä silmiä, se on totta, mutta vedenkestävää silmämeikkiä en saanut pois. Vesiliukoinen kyllä lähti suht hyvin. Laput/tyynyt olisivat saaneet olla hieman kosteammat.




Cliniquen High Impact Mascara. (Näyte) Itse ainakin pidin tästä ripsarista! Harja oli aika tiheä ja aika keskikokoa. Ei liian iso tai pieni. Massa levittyi hyvin ripsiin ja sain kyllä aikaan hieman tuuheutta ja pituutta. Hinta on vaan sen verran kova, että ei tule mun ainakaan ostettua... Saman laatuisia ja jopa parempiakin saa kyllä halvemmalla. :)



Paese Retro Style 205 -luomiväripaletti. (Täysikokoinen tuote) Tästä teinkin itseasiassa arvostelua jo aiemmin, joten pääsette lukemaan sen täältä näin. Siellä on myös meikki tehtynä tuolla paletilla ja ripsivärillä. ;)

Tälläinen oli siis huhtikuun boxin sisältö. Anteeksi tosiaan, että oli näin myöhässä. Kaiken kaikkiaan ihan mukava yllätys! :)

Ei kommentteja: